Opo karepmu, Rek

Opo karepmu, Rek

Bakal Calon Walikota (Bacawali) Surabaya, Hj.Ngatmisih, SH, M.Hum saiki duwe konsep ‘Membangun tanpa Menggusur’. Konsep iki pas diterapno gawe  pembangunan  Outer East Ring Road (OERR) atau Jalan Lingkar Luar Timur (JLLT) di Surabaya Timur. Soale, mayoritas lahan kosong nang kunu durung onok omahe. Terus, sing duwe  tanah, yo opo corone tetep iso nikmati hasile pembangunan iku.
 
Gak atek ono sing pindah, dadi duduk pendatang utowo investor sing nikmati hasile pembangunan nang kunu. Nek ono pendatang anyar, kudu tuku langsung nang sing duwe asline. Ben sing duwe iku iso ngerasakno manfaate.
 
Nah, ngatasi masalah ngene iki, walikota sing kepilih ganteni Bu Risma kudu iso ngejak warga ditoto maneh kaplingane dicocokno karo karepe pemerintah sing wes dipatoki ben serasi / harmonis .
 
Gak cuma asal gusur Rek,  karepe  warga iku yo direken .Bunda Misih,  yo duwe solusi soal  urusan Surat Ijo.
 
Jare sopo urusan surat Ijo gak isok di tuntasno kok ket biyen rasane uangel temen, tapi yo kudu di delok disek asal usule gak sembarangan, makane kuabeh iku onok ahline.
 
"Wes wayae, surat Ijo iku gamblang  yo kudu jelas status e Clear n Clean " Suroboyo Teratur Rakyat Makmur.
 
Bunda Misih Siap Lanjutkan Surabaya Lebih Baik & Harmonis
 
CANTIK KOTANYA, 
 
SEJAHTERA WARGANYA!